Uitvaart Informatiedag Apeldoorn

4 november 2017. Kom ook naar de Uitvaart Informatiedag.

 

Mensen hechten steeds meer waarde aan een persoonlijke uitvaart. Een bijzondere plek of aankleding, groots of juist intiem; het afscheid wordt vaak geheel naar wens ingevuld. Wat er allemaal mogelijk is, ontdekt u tijdens de Uitvaart Informatiedag op 4 november in gebouw 055 te Apeldoorn.

 

De Uitvaart Informatiedag is een informele gelegenheid om u te oriënteren op de mogelijkheden bij een afscheid. Samen met mijn collega´s Erik Sepp en Marcel van Kesteren heb ik het initiatief genomen voor deze dag. Wij zijn al jarenlang werkzaam in Apeldoorn en omgeving. Dit jaar zijn wij ieder onze eigen uitvaartonderneming gestart om nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven.

 

Tijdens de informatiedag kunt u vrijblijvend kennismaken met ons. Verder kunt u inspiratie en informatie opdoen bij ruim 35 andere bedrijven uit de uitvaartbranche. Zo kunt u het uitgebreide aanbod ontdekken op het gebied van rouwvervoer, uitvaartkisten en herinneringsproducten. De medewerkers van crematorium Heidehof en van de Gemeente Apeldoorn staan klaar om uw vragen te beantwoorden over cremeren en begraven.

 

Tijdens deze dag geeft Dijkman & van Doorn notariaat- estate planning om zowel 11.00 als om 13.30 uur een lezing over testamenten en de te nemen stappen na een overlijden.

 

Graag ontmoet ik u 4 november tussen 10:00 en 16:00 uur in gebouw 055, Condorweg 1 te Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.uitvaartinformatiedagapeldoorn.nl


 

Cookie instellingen