Recensies

Henry had indruk op ons gemaakt bij een uitvaart waar wij als gast waren: rustig, waardig en vooral zichzelf, "niet gemaakt". Kort daarna een kennismakingsafspraak gemaakt omdat mama al op behoorlijke leeftijd was en wij wilden weten wat te doen als het zover was. Dat bleek achteraf een goede zet, want toen zij 3/4 jaar daarna binnen afzienbare tijd zou komen te overlijden heeft Henry ons enorm gesteund met diverse tips waar we aan moesten denken. Toen mama aangesloten zou worden aan een morfinepomp, was hij degene die tipte dat een conversatie met haar er daarna waarschijnlijk niet meer in zou zitten. Juist deze voorbereiding heeft ons geholpen om haar een zo mooi mogelijk afscheid te geven. Henry streeft naar perfectie en denkt/leest met alles mee. Ook het team om hem heen en dat is heel fijn, want een afscheidsdienst helpt bij de verwerking en kun je immers niet meer over doen.

Henry en team: nogmaals heel veel dank!!

Jeannette, Jaap, Jan, Hanny en kleinkinderen.
Ugchelen, januari 2024.
 

Beste Henry,

Ondanks dat we door de omstandigheden alleen maar telefonisch contact hadden gehad, is de uitvaart van mijn vriendin erg mooi en sfeervol verlopen. Het was allemaal erg verzorgd. Meelevend en meedenkend zijn de woorden die het eerst opkomen. Makkelijk benaderbaar en toegankelijk zijn eveneens zeer van toepassing. Heel erg bedankt daarvoor, mede namens mijn man en de broer van mijn vriendin.

Hartelijke groet,
Ria van Asselt
december 2023
 

In deze voor mij moeilijke tijd, heb ik de samenwerking met Henry van den Berg als bijzonder prettig ervaren. Een bijzonder empatische man die goed meedacht over onze wensen.

Jan Oudejans
oktober 2023
 
 
Henry,

Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!
Wij vonden het een prettige ervaring met jou en prachtig hoe jij de afscheidsdienst hebt gedaan.

Dank je wel, namens alle kinderen Oosterboer.
Deventer, augustus 2023
 
 
Henry,

Namens ons drieën heel hartelijk bedankt voor je goede zorgen rondom de uitvaart van Pa. Wij bewaren er goede herinneringen aan.

Marianne, René en Christie
Ugchelen, juli 2023
 
 
Beste Henry,

Ik wil je voor alles omtrent de uitvaart van Anita heel hartelijk bedanken. Je bent een fantastisch mens.

Warme groet, Bert
Apeldoorn, juli 2023
 
 
Ik wil jou graag bedanken voor de erg mooie uitvaart van mijn moeder die jij voor mij hebt verzorgd en geregeld. Ik denk nog dagelijks met heel veel verdriet aan dit afscheid. Het was fijn, als je zelf zoveel verdriet hebt als ik, dat er dan iemand is die zo met je meedenkt als jij. Met jouw aandacht en jarenlange ervaring hebben wij samen een mooie dienst en afscheid geregeld. Het Paviljoen op Heidehof was een mooie locatie hiervoor. Jij hebt aan alles gedacht, met veel zorg, aandacht en veel geduld heb je mij begeleid en advies gegeven. Dat waardeer ik heel erg. Jij gaf mij veel steun, rust en vertrouwen bij het regelen van de begrafenis. Het was niet niks. Dat jij regelmatig bij mij thuis kwam of even belde heeft mij goed gedaan. Ik heb veel mooie reacties gekregen van diegenen die op de begrafenis zijn geweest. Deze dag kan je niet meer over doen, het moet in één keer goed zijn en dat was het. Ik kan terugkijken op een mooie uitvaart dankzij Henry van den Berg Uitvaartzorg, ook al had ik veel verdriet. Eéntje die mijn moeder ook gewild zou hebben, denk ik! Heel erg bedankt daarvoor Henry.

Heel veel groetjes, Elly van den Berg
mei 2023
 
 
Nu het stof hier wat is neergedaald, wil ik je mede namens Ria, dochters en schoonzoons, graag nogmaals bedanken voor de mooie uitvaart van Anita. Je adviserende- en uitvoerende deskundigheid (zorg, takt, improvisatie, speech) hebben het afscheid van onze geliefde schoonzus "Ietje" waardig en warm gemaakt. Ook de rouwkaarten en advertenties in de Stentor zagen er erg mooi en verzorgd uit.

Een waardig afscheid van het leven is, zo bleek maar weer eens, bij jou in zeer goede handen.

Hartelijks, Alex
april 2023
 
  
Wij waarderen het enorm zoals jij de uitvaart van onze vader hebt uitgevoerd. Het is precies gegaan zoals wij het graag wilden. Het is een tijd geworden waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Enorm bedankt.
december 2022, Ella - José - John
 
  
Al bij het eerste, telefonisch, contact met Henry van den Berg Uitvaartzorg wisten we, kort na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder, dat haar lichaam in goede handen was. We kregen alle persoonlijke aandacht die we wensten, Henry was meelevend, attent, rustig en bekwaam. Op zeer korte termijn werd een afspraak gemaakt, waar alles goed verliep: dezelfde rust, aandacht voor emoties, zorg voor de wensen, alles was bespreekbaar. Ook waren er, zo de wens was, mogelijkheden om aanwezig te zijn en/of te helpen bij de verzorging van de overledene. De communicatie met Henry van den Berg Uitvaartzorg, zowel per telefoon, mail als persoonlijk, bleef prima en werd door ons als zeer prettig ervaren. De voorbereidingen voor de uitvaart van onze moeder verliepen soepel, rouwkaart, overlijdensadvertentie, draaiboek en dergelijke werden goed geregeld. Op de dag van de uitvaartplechtigheid van onze moeder en schoonmoeder was alles tot in de puntjes geregeld. We hoefden niets zelf te regelen, we kregen daardoor alle ruimte voor onze eigen emoties. De overledene zou zelf trots geweest zijn op dit mooie afscheid, geheel in haar stijl. Henry van den Berg Uitvaartzorg zorgde voor een vlotte en nette administratieve en financiële afwikkeling. De uiteindelijke rekening werd minutieus doorgenomen en toegelicht.
Kortom, we zijn vol lof over de werkwijze van Henry van den Berg Uitvaartzorg.

Juni 2022. Jan, Gerda, Mieke, René, Hilda, Peter, Wim, Hannie.
  
Hallo Henry,

Wij hebben net nog een keer de uitvaart teruggekeken. Het viel ons op dat, mede door jouw visie en aanwezigheid, het voor ons een zeer waardevol afscheid is geworden.
Bedankt voor de professionele aanvulling en het luisterend oor dat je had. Ook de aandacht die je had voor de kleinkinderen.

Bedankt. Marian, Hans, kinderen en kleinkinderen
augustus 2022
  
Beste Henry,

Bedankt dat jij en je team de uitvaart van Maureen en een paar maand eerder van mijn vader, zo fijn geregeld hebt. Je had alle tijd, dacht aan details en bent heel prettig in de omgang. Je was een echte steun in moeilijke tijden. Voor iedereen die in de situatie komt beveel ik Henry van harte aan.

Familie IJsseldijk, Epe
26 mei 2022
 
Beste Henry,

Hartelijk dank voor de prettige wijze waarop jij de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder hebt begeleid. Tevens onze dank aan Daan. Jullie zijn echte professionals.

Warme groet,
D. Goerdin
januari 2022
 
Beste Henry,

Vorige week werd ik door Henry gevraagd om de muziek te verzorgen bij een uitvaart. Het contact verliep vanaf het begin soepel en gemakkelijk en we hebben samen een mooie uitvaart kunnen verzorgen. Henry is een prettig, rustig en respectvol mens om mee samen te werken.

Heleen Bartels, harpiste en zangeres
november 2021
 
Beste Henry,
 
Nogmaals dank voor de goede zorgen van de afgelopen dagen! Je uitstraling, je manier van doen en betrokkenheid is precies wat je op dit soort moeilijke momenten nodig hebt.
 
Groeten, Wendy
September 2021
 
Henry, hartelijk dank voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan, na het overlijden van mijn man, onze (schoon)vader en opa Arend Smit. De tijd die je voor ons nam, de goede adviezen en het meedenken over de begrafenis hebben wij zeer gewaardeerd.
 
Familie Smit, juni 2021
 
In 16 maand tijd onze (schoon) ouders verloren. Henry heeft beide uitvaarten geregeld. Wij hebben hem ervaren als een zeer prettig persoon. Rustig, alle tijd voor ons, overal over meedenken en alles tot in de puntjes geregeld! Hij heeft ons echt ontzorgd. Henry nogmaals bedankt voor alles.
 
Lieve groet Familie Hissink
Maart 2021
 
Vorige maand moesten wij afscheid nemen van onze lieve man, vader en schoonvader Gerard. Het was bijzonder fijn om in zo’n moeilijke periode, met alles wat er op ons af kwam, te kunnen steunen op Henry van den Berg. Henry is vriendelijk, ervaren en rustig, hij besteedt echt tijd aan de familieleden en hun gevoelens en hij biedt ruimte voor een ieder om mee te denken en een bijdrage te kunnen leveren. Op deze wijze zijn wij tot een mooie, gedenkwaardige plechtigheid en begrafenis gekomen, waar alles tot in de puntjes goed geregeld was en waar wij met zeer tevreden en warme gevoelens aan terug denken. Wij kunnen Henry van den Berg Uitvaartzorg aan een ieder die voor hetzelfde komt te staan echt van harte aanbevelen. Henry, nogmaals vriendelijk bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
 
 Familie Helbers, maart 2021, Apeldoorn
 
Het is nu bijna een jaar geleden dat wij afscheid moesten nemen van "Roelie". Wij kenden Henry al van een uitvaart van een ander familielid. Ook deze keer hebben wij het zeer fijn ervaren met Henry aan onze zijde. Alles was op en top geregeld en wat was het fijn dat Henry weer bij ons was.
 
Nogmaals bedankt Henry
 
Januari 2021, familie Niewold
 
Henry heeft de afgelopen 5 jaar drie uitvaarten voor ons geregeld (schoonmoeder, tante en moeder) en deze werden op een uitstekende manier verzorgd. Zakelijk gezien heeft hij alles tot in de puntjes geregeld op de manier zoals de nabestaanden het voor ogen hadden. Met prima tips en adviezen en de juiste sturing heeft hij ons ontzettend goed terzijde gestaan. Ook op menselijk vlak hadden we geen betere ondersteuning kunnen wensen. Hij nam alle tijd voor ons en hij is een empathische persoon die zich heel goed in (de wensen van) de nabestaanden kan verplaatsen. Niets is hem te veel. Kortom, de juiste man voor het volledig regelen van de uitvaart(en).
 
Apeldoorn, januari 2021, familie Zweedijk
 
Henry,
 
We willen je nogmaals bedanken voor de geweldige manier waarop u de uitvaart van mijn man heeft verzorgd.
 
Warme groet Tiny
 
Apeldoorn, oktober 2020
 
Geachte heer van den Berg. Hartelijk dank voor de professionele maar toch heel persoonlijke wijze waarop U de uitvaart van mijn echtgenote hebt geregeld. Tijdens de bespreking een aantal maanden geleden was het vertrouwen in U reeds vastgesteld. Tijdens de gesprekken na het overlijden van mijn echtgenote over de details van de uitvaart hield U zich op de achtergrond maar wist vaak met een enkele opmerking ons in de goede richting te brengen. De uitvaartplechtigheid zelf was voor ons een goed geregelde en intieme ervaring. Niets was u teveel. Hartelijk dank.
 
Apeldoorn, augustus 2020, P. Joosten.
 
Na het overlijden van mijn vrouw bestond er bij mij geen enkele twijfel. Henry van den Berg Uitvaartzorg zou haar uitvaart gaan verzorgen. Geen twijfel vanwege de uitstekende manier waarop hij destijds de uitvaart van mijn schoonmoeder had verzorgd en ook een prima nazorg leverde. Ook bij de uitvaart van mijn vrouw verliep alles voor ons perfect. Van het eerste gesprek tot en met het nagesprek. Empathisch, meelevend, goed luisterend, de wensen van de overledene en nabestaanden respecterend. De begeleiding door Henry van den Berg Uitvaartzorg gaf vanaf het eerste moment de rust en het vertrouwen dat de uitvaart prima geregeld zou worden. Henry van den Berg Uitvaartzorg heeft dat vertrouwen meer dan waargemaakt.
 
Apeldoorn, maart 2020, Jan.
 
Beste Henry. Vorige maand heb je de uitvaart geregeld van mijn beste vriendin. Dit heb je na volle tevredenheid gedaan! Alle tijd nemen, rustig overleg, aandacht geven, zowel voor de uitvaart als tijdens de uitvaart. Dagelijks was er wel even contact, hetzij telefonisch of even langs komen. Ik had ook het volste vertrouwen in je omdat je 5 jaar geleden ook de uitvaart van mijn man hebt gedaan! Kortom, heel erg tevreden! Nogmaals, heel hartelijk dank!
 
Vriendelijke groet, Els Withaar-Klomp
Maart 2020

December 2019 moesten wij de uitvaart voor mijn vader regelen. Via een kennis zijn wij in kontakt gekomen met Henry van den Berg. Een hele vriendelijke, rustige man....Wat heeft hij de tijd voor ons genomen om alles goed uit te leggen en te bespreken, want er moet altijd enorm veel geregeld worden. Je kon aan alles merken dat hij veel kennis heeft en zeer professioneel te werk gaat. Hij heeft heel veel voor ons gedaan...maar het allerbelangrijkste is dat hij zeer menselijk is!! De dagen vooraf aan de uitvaart heeft hij steeds goed kontakt met ons gehouden zowel telefonisch of met een bezoekje thuis. Daarbij heeft hij ook steeds belangstelling getoond naar ons in deze verdrietige tijd. Nogmaals hij nam alle tijd voor alles....ik heb helaas ook wel eens anders meegemaakt. Wij kunnen inmiddels terugkijken op een mooie uitvaart van mijn vader, ook mede dankzij Henry.
 
Nicole Bout
Januari 2020

Lieve Henry,

Heel hartelijk bedankt hoe u gisteren het afscheid van Ma hebt georganiseerd.
Rustig, bekwaam en op de achtergrond.
 
Dank!
Josselin Innemee
December 2019

Ik wil je nogmaals bedanken voor de enorm fijne begeleiding. Ik was er erg blij mee en kijk hier heel blij op terug.
 
Hartelijke groet,
Yvonne Feuth
juli 2019

De uitvaartverzorging met Henry van den Berg was heel fijn. Hij heeft alle tijd voor je. De ruimte en de rust voor alles voelde geweldig goed. Deze tijd kun je niet meer over doen en dat is toch heel belangrijk. Ik zou het iedereen gunnen, een goede, fijne uitvaartverzorging. Wat je in je HART bewaart, blijft daar altijd staan.
 
Onze grote dank voor dit alles.
 
Maaike Hulman
Apeldoorn, juni 2019
 
Bedankt voor de goede zorg waarmee jij en je team, ons van dienst bent geweest tijdens deze moeilijke tijd. Je klantgerichtheid en oog voor alle details, gaven ons meteen het gevoel dat het uit handen geven van veel zaken, aan jou wel toevertrouwd is.
 
Ik mag je dan ook namens de familie mededelen dat jij en je team het afscheid, van zowel de condoleance als de uitvaart in het Paviljoen van Heidehof, perfect hebt geregeld, volgens het samen opgestelde draaiboek.
 
Mochten wij onverhoopt weer in een gelijke situatie geraken, zullen wij zeker een beroep op jou doen of jou aanbevelen.
 
Nogmaals ook onze dank voor de geboden nazorg in de moeilijke periode achteraf.
 
Familie Willemsen
Apeldoorn, april 2019
 

Wij hebben de dag van uitvaart als zeer positief ervaren. Jouw bijdrage in dit gebeuren hebben wij erg fijn gevonden, met name hoe je kinderen hebt betrokken bij dit toch emotionele en spannende gebeuren was mooi om zo te beleven.
 
Nogmaals hartelijk dank voor je positieve bijdrage en keurige verzorging van de begrafenis.
 
Familie Logtenberg
januari 2019
 

Wij willen jou bedanken voor de mooie uitvaart van onze moeder.
We zullen jou en Erik Sepp zeker aanbevelen bij anderen en wensen jullie het aller beste toe.
 
Familie Meuleman
Apeldoorn, oktober 2018

Niets dan lof en dank voor het ons helpen alle zaken rondom de uitvaart en plechtigheid te organiseren. We kijken terug op een mooie uitvaart en zijn u dankbaar voor uw persoonlijke bijdrage.
 
Met vriendelijke groeten,
Familie De Groot

Wij hebben mijn vader goed en zorgzaam weggebracht naar zijn laatste reis. Dat geeft ons een goed gevoel. En jij, Henry, hebt ons daarbij heel goed geholpen. Wij hebben het contact ook als heel aangenaam en zorgzaam ervaren. Heel hartelijk dank voor al je goede zorgen.
 
Vriendelijke groeten namens de hele familie
Carin Granlund - van der Lelie
Oslo, juni 2018

... heel veel dank voor aandacht en zorg die besteed is aan afscheid en crematie van mijn vrouw Rudy de Haas, februari 2018.

Van het begin af aan was alles tot in de puntjes geregeld: de voorafgaande gesprekken (ook met Rudy), het opbaren thuis, de rit naar Heidehof, de aansluitende dienst, rouw- en dankkaarten, evenals enveloppen, register en opbergmappen, alles van hoge kwaliteit, om niet te zeggen... perfect.

Uw tactvolle manier van optreden gedurende deze emotionele periode gaf steun en vertrouwen. Het maakte, niet slechts op mij, maar ook op de familie, blijvende indruk. Nogmaals, heel hartelijk dank daarvoor.


Met vriendelijke groet,
Bé Doorten/Apeldoorn.

Als de nood het hoogst is, is er dan hulp nabij?

Als de dood en het verdriet nabij is, is het een zegen als er mensen als de heer Van den Berg op je pad komen.


Voor ons is Henry een rots in de branding gebleken bij het toch wel plots overlijden van ons moeder. Een té snelle stap in deze emotie is dan snel gemaakt. De kans in een commerciële draaikolk terecht te komen leek ons dan ook groot. Aan familie ervaringen en aanbevelingen gevraagd. Zo zijn wij gelukkig bij de heer Henry van den Berg terecht gekomen. Henry was bereid de klus te aanvaarden, ondanks de afstand tussen Apeldoorn en Bussum, buiten zijn normale werkgebied. Dezelfde avond nog kennis gemaakt in Bussum en de eerst noodzakelijke stappen gezet. Alles geheel naar wens en volgens afspraak verlopen.

Door dit goed verzorgde einde, moet het ons mogelijk zijn weer in berusting verder te gaan.


Daarom willen wij, familie E. uit Bussum, Henry via deze weg hartelijk danken.

Erg bedankt voor jouw professionele begeleiding.

Je bent een fijn, betrouwbaar mens die genoeg zakelijk is, duidelijkheid biedt en voors en tegen.

Mede door jouw inzet ben ik erg tevreden over het gehele afscheid van Rudy.


Boudewijn de Haas
Februari 2018

Met veel zorg, aandacht en geduld heb je ons begeleid na het overlijden van onze lieve moeder.
Al onze wensen konden worden ingewilligd.  Veel zorg heb je ons uit handen genomen en
aan alles werd gedacht. Fijn is dat, als je zelf vol verdriet bent en er iemand is die zo meedenkt
en zorgt dat het voor elkaar komt.

Henry nogmaals hartelijk dank!

Familie Steunenberg
Vaassen, 9 november 2017

Onze keuze voor jou als begeleider bij de uitvaart van mijn zus was een heel goede.
Wij stonden in deze omstandigheden met zoveel vragen.

Maar met al jouw aandacht en jarenlange ervaring op dit gebied (dat bleek ons wel)
bereidden wij samen een mooie dienst en afscheid in het Paviljoen van het crematorium  voor.

Het was zo goed verzorgd allemaal dat wij ook van de verdere familie veel lof kregen.
En die komt jou in hoge mate toe.

met veel dank en een groet,
Ada en Thijs van der Velde
Apeldoorn, 28 september 2017

Beste Henry,

Nogmaals onze dank voor alle goede zorgen bij het overlijden van onze (schoon)moeder en oma.
Door jouw ervaring, ook bij de Molukse gemeenschap, kunnen we terugkijken op een mooie uitvaart.
Ook op de 40e dag (herdenkingsdienst) heb je laten blijken aan ons te denken door een kaart te sturen.


Je bent een goed en mooi persoon.

Lieve groet,
Samuël, Sandra, Shanise en Tirchana
30 juni 2017

Beste Henry,
 
Ik wil je heel veel succes wensen met je pas gestarte onderneming. Dat moet lukken lijkt me.
 
Ik denk dat jij je de uitvaart van mijn man nog wel kunt herinneren.
Ik denk nog dagelijks met verdriet maar ook met veel voldoening terug aan dit afscheid.
Nogmaals mijn dank voor je meedenken en voor het feit dat jij en ik ondanks alles samen ook nog hebben kunnen lachen.
 
Heel veel succes met je nieuwe onderneming en ik zal je ruimschoots aanbevelen.
  
Hartelijke groeten,
Leonie Vlaardingerbroek
Vaassen
5 maart 2017
 
Cookie instellingen