Even voorstellen

Toen ik 14 jaar was overleed geheel onverwacht mijn vader. Van de uitvaartverzorger en de uitvaart herinner ik mij weinig. Voor mijn gevoel is het allemaal goed verlopen. Maar, zoals destijds heel gebruikelijk was, hadden de nabestaanden nog nauwelijks inbreng in de uitvaart. Gelukkig is dit tegenwoordig anders en zijn er oneindig veel mogelijkheden voor een passend afscheid. Als u na afloop met een goed gevoel kunt terugkijken op een persoonlijk en passend afscheid van degene van wie u gehouden heeft, kan dit een eerste stap zijn in de verwerking van het verlies.

Direct na mijn militaire diensttijd ben ik gaan werken bij een grote landelijke uitvaartorganisatie. Op diverse administratieve afdelingen heb ik veel ervaring opgedaan van zowel uitvaartzorg als uitvaartverzekeringen. In 2003 kreeg ik bij deze organisatie de kans om als uitvaartverzorger te gaan werken in de regio Apeldoorn en Vaassen. Al vanaf het begin van mijn werkzame periode was werken in de uitvaartzorg mijn passie.

Van deze landelijke uitvaartorganisatie heb ik de kans gekregen mijn passie voort te zetten in mijn eigen kleinschalige uitvaartonderneming.

Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn en heb daardoor veel kennis van de diverse uitvaartlocaties in Apeldoorn, Vaassen en omgeving. Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik voor veel inwoners van Apeldoorn en Vaassen geen onbekende meer.

Mijn uitvaartonderneming is kleinschalig

Voor het eerste gesprek kom ik graag bij u thuis. Ik ben mij ervan bewust dat ik op zo’n moment als vreemde bij u binnen kom op een voor u intiem moment, namelijk het overlijden van iemand die u lief is. Daarom vind ik het belangrijk om de tijd te nemen om met elkaar kennis te maken. Uiteraard praten we dan ook over uw dierbare, om u zo een goed advies te kunnen geven voor een passend afscheid. Daarna maken wij, stap voor stap, afspraken voor het afscheid. U krijgt alle ruimte om in uw eigen tempo keuzes te maken. Met mijn kennis, ervaring en adviezen zal ik u daarin tot steun zijn.

Soms kan het rust geven om al in het eerste gesprek zoveel mogelijk te bespreken, maar indien gewenst kunnen moeilijkere beslissingen ook later genomen worden. In de dagen naar de uitvaart toe hebben wij dagelijks contact. Ik ben dichtbij als u dat nodig hebt. Het is een verdrietige tijd en daarom is het soms moeilijk om gemaakte afspraken te onthouden. Bovendien is de organisatie van een uitvaart voor u niet gewoon, daarom ontvangt u van mij altijd een draaiboek waarin al uw keuzes voor de uitvaart zijn beschreven.

Het is niet van belang of en waar u voor uw uitvaart verzekerd bent.

Cookie instellingen