Uitvaartassistenten van Henry van den Berg Uitvaartzorg
Om op de dag van uitvaart of een condoleance alles zo goed als mogelijk te laten verlopen wordt de uitvaartverzorger altijd geassisteerd door één van de uitvaartassistenten. Dankzij deze assistentie kan alle zorg en aandacht gegeven worden aan de nabestaanden en aan het verloop van de uitvaart. Hierdoor verloopt de uitvaart precies zoals wij van te voren hebben besproken.

De assistenten zorgen onder anderen voor de ontvangst tijdens een condoleance, een geluidsinstallatie bij het graf en het tijdig klaarzetten van alle materialen die bij een uitvaart nodig zijn. Ook assisteren zij de dragers als familie ervoor kiest om hun dierbare zelf te dragen. De uitvaartassistenten kunnen ook de catering verzorgen voor een condoleance thuis of bijvoorbeeld in een kerk.

Daarnaast kan Henry van den Berg Uitvaartzorg, dankzij de hulp van de uitvaartassistenten, ook meer aandacht schenken aan de belangstellenden die de uitvaart bijwonen. Ook voor belangstellenden is het soms erg moeilijk of verdrietig. Het bezoeken van een uitvaart plechtigheid is niet iets wat je dagelijks doet en kan je onzeker maken. Door de inzet van assistenten is er altijd iemand beschikbaar waar de belangstellende met vragen terecht kan, met als resultaat dat, ook de belangstellende, met een goed gevoel kan terugkijken op de uitvaart die is bezocht.

 

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Cookie instellingen